Bli medlem!

Betala medlemsavgiften på Freyfaxis bankgiro 233-4969 och märk din inbetalning med ditt namn och "medlemsavgift". Samtidigt skickar du ett mejl till freyfaxi.uppsala@gmail.com med ditt namn och ditt personnummer, som vi behöver för att lägga in dig i vårt medlemsregister. Inom några dagar är du medlem och får både tidningen och tillgång till Freyfaxis alla arrangemang och aktiviteter. Man måste vara medlem i en lokalförening för att kunna anmäla sig till tävling och lösa tävlingslicens.

Vad ingår i ett medlemskap i Freyfaxi?

Du har tillgång till alla Freyfaxis aktiviteter, ofta subventionerade. Agersta Islandshästcenter lämnar 5% rabatt på allt i butiken utom sadlar till Freyfaxis medlemmar. Du får medlemstidningen och rabatt på försäkring i AGRIA, Du har rabatt på Swedol, Back on Track och Uhip samt tillgång till databasen WorldFengur.

 På SIFs hemsida kan du läsa mer om medlemskapet i SIF.  • Våra medlemsavgifter 2024:
      Senior                                           550 kr
    Junior (upp till 18)                         250 kr
    Familj oavsett antal                   650 kr
    Introduktionsmedlem                400 kr

Profilkläder

Freyfaxis medlemmar kan köpa profilkläder (jackor, t-tröjor och mössor; se länkar nedan) med Freyfaxis snygga logga på. Alla kläder kommer att ha Freyfaxis logo i guld.
Intresserad? Då är det bara att skriva ett mejl  med information om önskad färg, storlek och om namnet också ska vara på.

Freyfaxi Islandshästklubb
Organisationsnummer: 817602-7731
RF-NR: 51136
Bankgiro: 233-4969